Fing - Walliams, David, 1971- (HarperCollins Children's Books, 2021)
Príbeh o Myrthe Meekovej, ktorá má absolútne všetko. Všetko, na čo len pomyslí, mu okamžite zabezpečia jeho láskaví a dobroprajní rodičia. No ona aj tak chce ešte viac. Chce ešte NIEŠO...