King of Pride. 2 - Huang, Ana, 1991- (Piatkus, 2023)
Odvážna, impulzívna a plná života - taká je Isabella - nekorunovaná kráľovná každej párty a žena, ktorá je schopná očariť každého muža...až na Kaia Younga. Nemalo by to pre ňu byť dôležité. Nie je to predsa jej typ ten muž len tak z dlhej chvíle prekladá klasickú literatúru do latinčiny a jeho členstvo v exkluzívnom klube, kde ona robí barmanku, iba potvrdzuje, že je pre ňu zakázaným ovocím. No Isabella nemôže poprieť, že pod Kaiovým chladným zovňajškom sa skrýva muž, ktorý ju dokáže roztopiť jediným dotykom. Bez ohľadu na to, ako veľmi sa snažia, nemôžu odolať príťažlivosti, ktorá ich oboch spaľuje...