The World's Worst Children. 2 - Walliams, David, 1971- (HarperCollins Children's Books, 2023)
Možno sa podobáte na niektorého z galganov či galganiek, o ktorých sa v tejto knihe píše. Keď ste pažraví, zlomyseľní, rozmaznaní, odmietaví či príliš súťaživí, prečítajte si, čo vám hrozí. Humbert, Klarisa, Stacey, Griselda alebo Sam sú dôkazmi toho, že sa občas predsa len oplatí poslúchať.