Unravel Me - Mafi, Tahereh, 1988- (HarperCollinsPublishers, 2018)
Juliette ušla do Bodu Omega. Je to miesto pre ľudí ako ona pre ľudí, ktorí majú dar zároveň to je aj hlavné stredisko odporu tých, čo sa vzbúrili. Konečne sa odpútala od nového systému, je voľná a nehrozí jej, že ju použijú ako zbraň. Konečne môže slobodne milovať Adama. No zdá sa, že Juliette sa nikdy nepodarí oslobodiť od jej smrteľného dotyku.