A Good Girl's Guide to Murder - Jackson, Holly, 1992- (HarperCollinsPublishers, 2019)
Pred piatimi rokmi otriasol mestečkom Little Kilton prípad vraždy školáčky Andie Bellovej. Polícia pomerne rýchlo vinníka odhalila a z vraždy obvinila Sala Singha - priateľa mŕtvej. Polícia a aj každý v meste je presvedčený, že to urobil Sal. Ale keďže Pippa Fitz-Amobiová, nadpriemerne inteligentná študentka, poznala obeť i obvineného a pozná pomery v malých mestách, nie je si celkovým verdiktom až taká istá. Keď si tento prípad vyberie ako tému svojho ročníkového projektu, začne odhaľovať tajomstvá, ktoré chce niekto v meste zúfalo ukryť. A ak je skutočný vrah stále tam vonku, ako ďaleko zájde, aby Pippu zastavil a zabránil jej v ďalšom pátraní a odhaľovaní pravdy celého zamotaného prípadu?