The World's Worst Children. 3 - Walliams, David, 1971- (HarperCollinsPublishers, 2018)
Zbierka príšerne vtipných historiek o tých absolútne najväčších beťároch na svete. Desať nových odstrašujúcich príkladov ešte protivnejších, nadutejších, rozmaznanejších a papuľnatejších detí ako kedykoľvek predtým. Tak, priznajte sa, kto z vás má rovnako za ušami?