King of Greed. 3 - Huang, Ana, 1991- (Piatkus, 2023)
Dominic Davenport sa z nuly vypracoval na kráľa Wall Street. Jeho žena Alessandra stála po jeho boku po celý čas, čo budoval svoje impérium, ale teraz si uvedomuje, že Dominic už nie je tým mužom, ktorého kedysi milovala. Alessandra vezme veci do svojich rúk a rozhodne sa, že konečne prevezme kontrolu nad svojím životom a opustí jediného muža, ktorého kedy milovala. S čím ale nerátala, bolo odhodlanie, s akým Dominic odmieta nechať ju odísť...