King of Wrath. 1 - Huang, Ana, 1991- (Piatkus, 2022)
Milionár Dante Russo sa nikdy nechcel oženiť, až kým nestretol očarujúcu Vivian. Má to však malý háčik - Vivian je dcérou jeho najväčšieho nepriateľa...