The World's Worst Monsters - Walliams, David, 1971- (HarperCollins Children's Books, 2023)
Bojíte sa duchov, zombíkov, upírov a múmií? Tak túto knihu radšej ani neotvárajte! No ak milujete smiech, napätie a príjemné mrazenie, ste na správnej adrese. Zoznámite sa s bezhlavým duchom, čo zbožňuje kolotoče, zažijete útok zombíkov a konečne odhalíte pravdu o Lochnesskej príšere.