Tom Gates. Genius Ideas (mostly) - Pichon, Liz, 1963- (Scholastic, 2012)
Vidieť Deliu bez slnečných okuliarov je síce VEĽKÝ šok, ale to nie je nič v porovnaní s tým, že sa Tomov otec sa chystá na fitness súťaž, ktorá sa bude konať v jeho škole. Tom je presvedčený, že takú hanbu by nezniesol nikto! A aby toho nebolo málo, jeho sestra si zafarbila vlasy na zeleno a Tom má so svojou skupinou Zombopsi plné ruky práce, aby mohli svoje schopnosti predviesť v školskej talentovej súťaži.