Rabbit ́s Pancake Picnic - Evans, Tegen (Nosy Crow Ltd, 2022)
Malá zajačica sa už nevie dočkať, kedy si napečie palacinky. Problém však nastane, keď zistí, že stratila svoju kuchársku knihu. A tak improvizuje - do cesta pridá sirup, jahody, syr i paradajky... Veru, nevyzerá to veľmi lákavo a hrozí, že jej piknik bude úplne zruinovaný!