Harry and the Crown - Cadwallader, Jane (Young ELI readers, 2009)
Dvaja detektívi, Harry a Emma, dostanú za úlohu čakať v zámku na zlodejov. Nadšená Emma presvedčí Harryho, aby si obliekol brnenie. Noc je dlhá a a situácia sa zvrtne nečakaným smerom. Harry je najprv neochotný, potom znudený, až je nakoniec zdesený! Ako sa táto noc skončí?