Harry and the Crown - Cadwallader, Jane; Mazali, Gustavo, 1961- (Recanati : ELI s.r.l., 2009)
Dvaja detektívi, Harry a Emma, dostanú za úlohu čakať v zámku na zlodejov. Nadšená Emma presvedčí Harryho, aby si obliekol brnenie. Noc je dlhá a a situácia sa zvrtne nečakaným smerom. Harry je najprv neochotný, potom znudený, až je nakoniec zdesený! Ako sa táto noc skončí?
Na obálke: Stage 4
Čitateľská úroveň A2, stupeň obtiažnosti 4 (400 slov)
Anglický text
Keywords: angličtina; slovná zásoba -- jazykové znalosti; zjednodušené čítanie; jazyková úroveň -- A2; anglické príbehy; jazykové učebnice, texty, príručky (A); mladší školský vek