Marmalade : The Orange Panda - Walliams, David, 1971- (HarperCollins Children's Books, 2023)
Zoznámte sa s Marmeládou, malou pandou, ktorá chce zistiť, kam skutočne patrí. Počas svojej dobrodružnej cesty stretáva najrôznejšie zvieratá, zažíva rôzne príhody, až nakoniec pochopí, že domov je tam, kde sú vaši najbližší.