PB3 and the Vegetables - Cadwallader, Jane (ELI s.r.l, 2009)
Keď Fred pomôže priateľskému mimozemšťanovi PB3 a jeho robotovi Robinovi kúpiť pozemské ovocie a zeleninu, netuší, že na oplátku príde z vesmíru nejaká lepkavá substancia a potrestá školského tyrana, ktorý šikanuje Freda i ostatných žiakov.