PB3 and the Vegetables - Cadwallader, Jane; Mazali, Gustavo, 1961- (Recanati : ELI s.r.l., 2009)
Keď Fred pomôže priateľskému mimozemšťanovi PB3 a jeho robotovi Robinovi kúpiť pozemské ovocie a zeleninu, netuší, že na oplátku príde z vesmíru nejaká lepkavá substancia a potrestá školského tyrana, ktorý šikanuje Freda i ostatných žiakov.
Na konci knihy zábavné úlohy
Čiastočne bublinkový text
Úroveň A1, stupeň obtiažnosti 2 (200 slov)
Anglický text
Keywords: angličtina; slovná zásoba -- jazykové znalosti; zjednodušené čítanie; jazyková úroveň -- A1; americké príbehy; jazykové učebnice, texty, príručky (A); mladší školský vek