The Egyptian Souvenir - Flagan, Mary (ELI s.r.l, 2010)
Sally sa chce stať detektívkou, pretože ju fascinuje riešenie rôznych záhad. Ale tentokrát natrafí na tajomstvo, ktoré je staré niekoľko tisícročí!