The Egyptian Souvenir - Flagan, Mary; LibellulArt (Recanati : ELI s.r.l., 2010)
Sally sa chce stať detektívkou, pretože ju fascinuje riešenie rôznych záhad. Ale tentokrát natrafí na tajomstvo, ktoré je staré niekoľko tisícročí!
Čitateľská úroveň A2, stupeň obtiažnosti 2 (800 slov)
Anglický text
Keywords: angličtina; slovná zásoba -- jazykové znalosti; zjednodušené čítanie; jazyková výučba; americké príbehy; jazykové učebnice, texty, príručky (A); mladší školský vek