Diary of a Wimpy Kid : Diper Överlöde - Kinney, Jeff, 1971- (Puffin, 2024)
Greg vyráža na koncertné turné so svojím bratom Rodrickom a jeho kapelou Plný mechúr. Lenže to ešte netuší, do čoho ide. Čoskoro spozná aj odvrátenú tvár rockovej slávy. Prebdené noci, nezaplatené koncerty, hádky medzi členmi kapely a finančné problémy sú na dennom poriadku a Greg si vôbec nie je istý, či je na ceste ku hviezdam alebo iba k totálnemu prepadáku!