The 26-Storey Treehouse - Griffiths, Andy, 1961- (Macmillan Children's Books, 2015)
Andy píše knižky a Terry do nich kreslí obrázky. Na tom by nebolo nič zvláštne. Lenže obaja bývajú spolu v megadome na strome. Andy a Terry pristavili ďalších 13 poschodí, takže teraz ich je 26. Pribudla im elektrická autodráha, skejtová rampa a kadečo iné. Majú tam dokonca aj Labyrint záhuby. Vydavateľ pán Frňák sa dožaduje ďalšej knižky, a tak nám porozprávajú dobrodružný príbeh o tom, ako sa vlastne zoznámili a prečo nenávidia pirátov.