Rabbit & Bear. 5, A Bad King is a Sad Thing - Gough, Julian (Hachette, 2022)
Ďalší príbeh o dobrosrdečnej medvedici a večne nespokojnom králikovi. Jedného dňa k nim cez zamrznuté jazero doputoval veľký, zlý a panovačný ľadový medveď, ktorý sa chce stať ich kráľom. Medvedica sa aj k nemu snaží byť milá a priateľská, lenže jediné, čo nepríjemný medveď od zvieratiek chce je to, aby mu postavili palác a kráľovský záchod. Pomôcť by im mohol snáď len vlk. Lenže toho nepodarený králik vyhnal do Temného lesa...