Stories for 6 Year Olds - Eccleshare, Julia (HarperCollins Children's Books, 2022)
Zbierka dvanástich príbehov pre deti, ktorá obsahuje príhody a dobrodružstvá známych postavičiek ako sú Mary Poppinsová či Paddington.