PAWS. 2, Mindy Makes Some Space - Fairbairn, Nathan (Penguin, 2023)
V druhej časti komiksovej série sa trom najlepším kamarátkam Gabby, Mindy a Priyi darí v podnikaní tak, ako nikdy predtým. Ich agentúra len tak prekvitá, no Mindy je napriek celému tomuto úspechu nespokojná. Jej mama si totiž našla nového priateľa a Mindy, pre ktorú je táto situácia viac než stresujúca, si ani v najmenšom nevie predstaviť, že ich rodina sa rozšíri o nového člena. A aby toho nebolo málo, do ich triedy prichádza nová žiačka, ktorá sa za každú cenu chce stať súčasťou agentúry. Podeliť sa o svoju mamu je zlé, no prijať medzi svoje najlepšie kamarátky novú osobu - to už je na Mindy priveľa! Ako sa vysporiada so zmenami? Uzavrie sa do seba, alebo prijme fakt, že zmeny nemusia byť nevyhnutne len nepríjemné?