PAWS. 1, Gabby Gets it Together - Fairbairn, Nathan (Penguin, 2022)
V prvej časti komiksového príbehu sa zoznámite s najlepšími kamarátkami Gabby, Priyou a Mindy. Odlišujú sa takmer vo všetkých smeroch povahami, záľubami, rodinou no majú niekoľko dôležitých vecí spoločných: všetky chodia do rovnakej triedy, nadovšetko milujú zvieratá a z dôvodov, ktoré sú tak rozmanité ako trio samotné, ani jedna z nich nemôže mať domáce zviera. Dievčatá, ktoré zúfalo túžia po zvieracích kamarátoch vymyslia plán, ako sa k nim dostať. Založia si agentúru, ktorej hlavnou náplňou je starostlivosť o domácich maznáčikov. Ako však dopadne podnikanie, ak sa kvôli ich rozdielnym povahám začnú dievčence medzi sebou hádať a hrozí, že klienti ich prestanú navštevovať?