Elmer and the Bedtime Story - McKee, David (Andersen Press Ltd, 2022)
Elmer, pestrofarebný slon, má na starosti dve malé sloníčatá. Ako ich však dokáže uložiť do postele včas? Rozhodne sa, že sa s nimi vydá na dlhú prechádzku, na ktorej postretajú množstvo iných zvieratiek. Po návrate domov musí vyriešiť ďalšiu otázku: Aký príbeh im na dobrú noc porozpráva?