Elmer and the Bedtime Story - McKee, David (London : Andersen Press Ltd., 2022)
Elmer, pestrofarebný slon, má na starosti dve malé sloníčatá. Ako ich však dokáže uložiť do postele včas? Rozhodne sa, že sa s nimi vydá na dlhú prechádzku, na ktorej postretajú množstvo iných zvieratiek. Po návrate domov musí vyriešiť ďalšiu otázku: Aký príbeh im na dobrú noc porozpráva?
Anglický text
Keywords: angličtina; anglické príbehy; predškolský vek