Fabulous Stories for the Very Young - Walliams, David, 1971- (HarperCollins Children's Books, 2022)
Zbierka troch samostatných príbehov o mierne otravnom slonovi, o prvom hrochovi na Mesiaci a o medveďovi, ktorý rád strašil.