Harry Potter and the Philosopher's Stone. 1 - Rowling, J. K., 1965- (Harry Potter series, 2021)
Harry Potter je sirota, žije u príšerných príbuzných a až do svojich jedenástych narodenín si myslí, že je obyčajný chalan. Lenže potom začne dostávať záhadné listy a navštívi ho sympatický obor, ktorý mu oznámi, že ho prijali na Rokfortskú strednú čarodejnícku školu...