Úžasná Plochozem. Do boja! - Pratchett, Terry, 1948-2015 (Slovart, spol. s r.o, 2024)
Z plochozemského mora sa vynoril veterník a odrazu je jasné, odkiaľ vietor fúka. Na hladinu sa vyplavila nová pevnina a s ňou aj staré spory. Proti sebe pochodujú dve armády a hlavný veliteľ Samuel Mrak z ankh-morporskej mestskej stráže má len pár hodín na to, aby vyriešil taký veľký zločin, že naň ani neexistuje zákon.