Tentokrát je to doopravdy - Liang, Ann (CooBoo, 2023)
Keď sedemnásťročná Eliza Lin zverejní na blogovacom servri príbeh o tom, ako spoznala svoju životnú lásku, ešte netuší, že sa jej rozprávanie stane zo dňa na deň internetovou senzáciou. Konečne získa pozornosť svojich spolužiakov a príležitosť publikovať vo svojom najobľúbenejšom časopise. Háčik je však v tom, že si to celé vymyslela a všetci naokolo od nej teraz chcú, aby pokračovala v písaní príbehu o svojej láske a aby prezradila jeho identitu. A tak sa Eliza rozhodne, že najlepšie bude, keď si nájde niekoho, kto by jej životnú lásku zahral...