Vianočné kníhkupectvo. [1.] - Colgan, Jenny, 1972- (Grada Slovakia, s.r.o. - Metafora, 2024)
V historickej uličke zasneženého vianočného Edinburghu stojí jedno útulné starobylé kníhkupectvo plné čarovných príbehov. Vedie ho milý pán McCredie a pre Carmen, ktorá práve stratila prácu a nasťahovala sa k sestre, je toto miesto ako splnený sen. Hrozí však, že sa čoskoro rozplynie ako skorá ranná hmla a pán McCredie ho bude musieť predať. Vianoce sú však časom zázrakov a Carmen sa na tomto kúzelnom mieste neocitla náhodou.