Šusť i Šuňa. Čudovysko - Crow, Nosy (Artbuks, 2021)
Je upršaný deň, a tak sa Šuňa rozhodne, že ostane doma a voľačo upečie. Keď už je všetko hotové, objaví sa pri myškinom okne veľká modrá chlpatá príšera. Šuňa sa veľmi preľakne, no zároveň si uvedomí, že to modré čudo je jej akosi veľmi povedomé...