Šusť i Šuňa. Novyj druh - Crow, Nosy (Čytaty - klasno!, 2023)
Šust' a Šuňa si užívajú krásny deň pri mori, zbierajú mušle a hrajú sa na piesku. Ale keď si Šuňa zdriemne, Šust' sa spriatelí s chlapcom menom Zak, ktorý má oveľa viac hračiek.