Svit navkolo nas = Svet okolo nás - Huzovska-Korycka, Halyna 1963- (Knihy pre deti, 2023)
Zbierka krátkych príbehov o zvieratkách i ľuďoch. Stretávajú sa tu autorkine spomienky z detstva, láska k slovu a znalosť ľudových povier.