Ester a jej zápisky o živote : keď mala 13, 14 a 15 rokov - Sattouf, Riad (E.J, 2024)
Komiks podľa skutočného rozprávania jednej tínedžerky. Mať trinásť, štrnásť či pätnásť rokov vie byť náročné, a čo ešte len, keď chodíte do školy v bohatej štvrti a sami nie ste bohatí, keď sú chalani najprv najhorší na svete a potom zrazu nie (ale aj tak sú divní), keď máte dvoch bratov, keď svet ovládne pandémia, nosíte strojček, umrie vám škrečok, čakajú vás prijímačky na strednú, riešite párty, randenie, rodičov, spolužiakov a spolužiačky, celebrity a koniec koncov vlastne úplne všetko vrátane zmyslu života.