Babrákovci - Walliams, David, 1971- (Slovart, spol. s r.o, 2024)
Zoznámte sa s Bohušom, Biankou, ich deťmi, s milovanou babičkou a ich domácim pštrosom Cecilom. Spoločne si nažívajú v rozpadávajúcom sa rodinnom sídle. Na ich dom si však brúsi zuby prefíkaný muž z banky. Aby zachránili svoj domov, pustia sa Babrákovci do záchrannej akcie, ktorá je však od začiatku plná úskalí a nepodarených ťahov.