Raymie Nightingalová - DiCamillo, Kate, 1964- (Albatros, 2017)
Príbeh troch desaťročých dievčat zasadený do roku 1975. Hlavná hrdinka Raymie sa rozhodne, že sa zúčastní súťaže Malá miss autoservisu, pretože je presvedčená o tom, že je to jediný spôsob, ako navrátiť otca späť k rodine. Ten ušiel s dentálnou hygieničkou. Raymiein plán je jasný: vyhrá súťaž, otec si to prečíta v novinách uvedomí si, že v jeho dcére sa ukrýva množstvo talentov a že stojí za to byť s ňou. No v jej ceste za víťazstvom jej stoja ďalšie dve uchádzačky - útla a slabučká Louisiana Elefantová a tvrdohlavá Beverly Tapinska. Začiatok súťaže sa blíži a dievčatá čosi spája do nečakaného, no nezabudnuteľného priateľstva