Speedy, pretekárske autíčko. 4., Dobrodružný výlet - Fendrich, Nadja, 1978- (Fragment, 2016)
Speedy so svojimi priateľmi sa tešia na výlet k moru. Nevedia sa dočkať, pretože ešte nikdy nešli autovlakom. Dobrú náladu im nemôže pokaziť ani Nehanebná štvorka, pretože vedia, že na nich čaká plno nových dobrodružstiev.