Baletky. 2. diel, Takmer dokonalé - Barféty, Elizabeth, 1982-; Chegaray Laurence, Mongon (GRADA Slovakia s.r.o. - Bambook, 2024)
Constance, malá baletka, je prototypom dokonalosti a neskonalej vôle posúvať sa vo svojom snažení čo najďalej. Preto je viac než šokujúce, keď v deň dôležitého predstavenia dostane nekontrolovateľný záchvat úzkosti, ktorý ju donúti opustiť pódium. Dokáže Constance prekonať svoj strach zo zlyhania a ďalej si vychutnávať, to, čo má najradšej?