Králik a medvedica. Úspešného staviteľa nemá rado žiadne zviera - Gough, Julian (Albatros, 2019)
Králik je v šoku: zdá sa, že niektoré stromy z údolia odleteli na zimu do teplých krajín. Medvedica však trvá na tom, že stromy lietať nevedia. Zrazu sa z blízkeho kríka ozve hlasné CHRUM! Akoby najväčší králik na svete chrúmal najozrutnejšiu mrkvu vo vesmíre! V doline sa objaví nový tvor, ktorý chce všetko obrátiť hore nohami. Pripravte sa na príbeh o priateľstve, pokroku a zablatených ňufáčikoch!