Nevymýšľaj si, Nina! - Paglia, Isabella, 1969- (Albatros, 2024)
Nina je veľká neporiadnica a jej rodina je z nej úplne zúfalá. Nezbedné dievčatko nebaví stále počúvať, ako ju všetci kvôli jej neporiadku hrešia, a preto má poruke hneď niekoľko neuveriteľných výmyslov. A keďže má fantáziu naozaj veľkú, jej výmysly nebudú hocijaké, ale rovno OBROVSKÉ! A aby toho nebolo málo, začnú naberať konkrétnu podobu smiešnych a poriadne hlučných PRÍŠERIEK! Príšerky každým jedným klamstvom pribúdajú a preto jej neostáva nič iné, len prísť na to, ako sa ich nadobro zbaviť...