Traja kamoši a fakt napínavý príbeh : (*príbeh pomáha pochopiť svet a nestratiť sa v ňom) - Kardošová, Babča B. (Slovart, spol. s r.o, 2024)
Voľné pokračovanie obľúbenej série o fakticky fantastických kamošoch. Juraj má čerstvých pätnásť a znova zažije (a vy s ním) fakt napínavé chvíle. V susedstve sa totiž potuluje banda vykrádačov, ktorých treba odhaliť!