Vianoce pri jazere - Hughes, Anita, 1963- (Fortuna Libri, 2024)
Rebecca Huntleyová je takpovediac vianočný fanatik. Dokonca aj svadbu si naplánovala na Štedrý deň. Niekoľko hodín pred obradom ju vak jej snúbenec opustí. Rebecca je síce otrasená, no napriek tomu sa rozhodne, že na plánovanú svadobnú cestu pôjde sama. Uprostred nádhernej prírody na brehu jazera Tahoe stretne na dávneho kamaráta z vysokej školy, ktorý bol do nej odjakživa zaľúbený... Prekonajú všetky prekážky a vysvetlia si nedorozumenia, ktoré celé ich stretnutie sprevádzajú?