Baumgartner - Auster, Paul, 1947-2024 (-klad, 2024)
Starnúci profesor Baumgartner žije po manželkinej smrti sám a snaží sa vyrovnávať so samotou i starobou. Spomienky na minulosť a manželku, a zároveň určité okamihy z prítomnosti sú akousi bilanciou vlastného života. Baumgartner však nestráca nádej a stále verí, lenže všetko to má trošku trpkú príchuť. Dokáže sa starnúci muž vysporiadať so svojim skracujúcim sa životom?