Slon v Polievke - Holub, Jiří, 1975- (Perfekt, a. s., 2024)
Bláznivá knižka, v ktorej je možné úplne všetko, vás vezme na prázdninové dobrodružstvo, kde vie slon zmiznúť bez stopy, kohút hrať futbal na svetovej úrovni a morča všetko, len nie sedieť v debničke plnej pilín.