Veselé nezmysly : veľká knižka pre malých rozprávačov - Ahlgrimm, Achim; Škovierová, Barbora, 1977- (PRESCO GROUP, a. s., 2024)
Obrázková knižka plná popletených vecí, ktoré čakajú, kým ich malý čitateľ uvedie na pravú mieru!Keď otvoríte túto knihu, poviete si: Čo to je? Kto popletený ju kreslil? To predsa nemôže byť pravda! Prečo obrovská chobotnica sedí akurát v našej vani? Ako sa tam dostala? A prečo mamička starostlivo čistí koberec kosačkou na trávu? Ako to, že si pes Alík hovie v postieľke môjho malého bračeka? A kam sa braček stratil? Zmätok nad zmätok! To ešte vôbec nie je všetko! V tejto knižke nájdete viac ako 200 popletených vecí a bláznivých situácií, ktoré čakajú, až všetko uvediete na pravú mieru! Poriadne si obrázky popozerajte a odhaľte všetky chyby, omyly, nezmysly a motanice! Schválne - Myslíte, že sa dajú v kuchyni púšťať draky? A môže mať kôň chobot? Alebo snáď hrb ako ťava? Čaká vás zábava na dlhé hodiny, pri ktorej sa veľa nasmejete.