Vianoce prichádzajú aj vo svete rozprávok : adventná kniha s 24 okienkami plnými príbehov, aktivít a ďalších zaujímavostí - Francia, Giada (Fortuna Libri, 2024)
Zábavná kniha, ktorá pomôže deťom skrátiť dlhý čas čakania na Vianoce. Každý deň otvorte jedno z okienok, vstúpte do rozprávky a zistite, ako sa na Vianoce pripravuje Červená čiapočka, Popoluška, Snehulienka, Peter Pan a ďalší rozprávkoví hrdinovia. Objavte zábavné hry, ktoré si môžete zahrať, jednoduché dekorácie, ktoré si môžete vyrobiť, ba aj niekoľko zaujímavých receptov.