Kým dopadne šálka - Smatana, Simona, 1988- (Monokel, s.r.o, 2024)
Spomeň si na chvíľu, ktorá bola pre teba dôležitá. Máš? A teraz si skús predstaviť, čo v tej istej chvíli prežíval niekto iný. S touto knižkou absolvuješ cestu okolo sveta a spoznáš príbehy ľudí, ktorí podobne ako ty prežívajú čosi výnimočné v jednom a tom istom okamihu kým dopadne šálka.