Dogman. 3., Príbeh dvoch mačiek - Pilkey, Dav, 1966- (Slovart, spol. s r.o, 2024)
Dogman nie je vždy najlepším členom policajného zboru. Hoci pochytá všetkých darebákov, neustále trochu slintá a váľa sa v rybine! Jeho úhlavný nepriateľ kocúr Pico sa tentoraz musí popasovať s malým problémom roztomilým mačiatkom, ktoré je však niečím výnimočné.