Životná poistka - Kopcsayová, Iris, 1967- (Bratislava : Marenčin PT, spol. s r. o., 2018)
Kniha o starnutí a o tom, čo vás čaká, keď ste ženou, čas sa stane nepriateľom a nepomôže ani životná poistka. Táňa a Regina sú priateľky, dve starnúce ženy, ktorých život sa nevyvíjal tak, ako si predstavovali. Nerozumejú dnešnej dobe, nerozumejú jazyku mladých ľudí, svet pre ne stratil pôvab, ktorý mal v časoch ich mladosti. V dnešnom svete sa cítia byť cudzinkami. Táňa je novinárka, dlhší čas nezamestnaná, prekonala onkologické ochorenie. Regina pracuje v poisťovni, no veľmi by si priala stať sa novinárkou.
Obsahuje biografické údaje o autorke na prebale publikácie
Keywords: publikácia podporená FPU; slovenské romány